maanantai 7. kesäkuuta 2010

Eduskuntavaalien työpaja 10.6.



Hei kaikki!

Eduskuntavaalit lähestyvät ja Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ovat mukana vaalityössä tukemassa ehdokkaitamme.

Ensi viikolla 10.6. klo 17.00 järjestämme eduskuntavaalien työpajan Vasemmistonuorten keskustoimistolla, missä tarkoituksena on keskustella tulevista vaaleista ja miettiä mitä kaikkea voisimme tehdä ehdokkaidemme hyväksi.

Aluksi olisi tarkoitus saada taustatietoa mm. pääsihteeri Riikka Taavetilta miten Vasemmistonuoret ovat mukana vaalityössä, lisäksi käymme hieman läpi aikaisempia vaalikampanjoita, Saila Ruuth on lupautunut kertomaan mitä Uudenmaan vassit tekevät ja Minttu Sillanpää Helsingin osalta. Tämän jälkeen keskustelua voisi jatkaa ryhmissä.

Tilaisuus on erittäin vapaamuotoinen, joten kaikki rohkeasti mukaan! Ehdokkaitamme on tietenkin paikalla ja olisi hienoa jos heidän ympärille kertyisikin tukiryhmiä.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita. Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa.

Vasemmistonuorten keskustoimisto sijaitsee Hakaniemessä Viherniemenkatu 5 A, 3 krs. sisään päsee painamalla summeria!

Vastaan mielelläni kysymyksiin,

ystävällisin terveisin,
Minna Kallinen
piirisihteerin sijainen
044-0195901

Etelä-Suomen Vasemmistonuorten toiminnan suunnittelua 9.6.


Tervetuloa keskiviikkona 9.6. kello 17:00 Etelä-Suomen Vasemmistonuorten piiritoimistolle Helsingin Vallilaan (Päijänteentie 35) ideoimaan tulevaa toimintaa siirtolaiskysymysten suhteen. Paikalle on lupautunut tulemaan ainakin Vasemmistonuorten "Kriittistä keskustelua siirtolaisuudesta" -kampanjan koordinaattori Kaisu Suopanki sekä Markus Himanen Vapaa liikkuvuus -verkostosta. Tarjolla on pientä purtavaa.

Siirtolaiskysymykset kaikessa laajuudessaan ovat tällä hetkellä varmasti jokaisen mielestä polttavia kysymyksiä. Illan aikana olisi tarkoitus suunnitella mihin siirtolaiskysymyksiin haluisimme Etelä-Suomen Vasemmistonuorten puolesta keskittyä. Jo nousseita ideoita joihin voisimme keskittyä olisivat esimerkiksi dublin-asetus, romanit, säilöönottokeskukset, harmaa työvoima(?).. omia ideoita on myös erittäin suotavaa esittää. Kampanjan päämääränä olisi herättää aidosti keskustelua siirtolaisasioista ja vaikuttamaan niihin epäkohtiin joita siirtolaiset joutuvat kokemaan suomalaisen yhteiskunnan ja lainsäädönnön puitteissa. Tavoitteena olisi, että illan aikana syntyisi selkeä kuva siitä mihin suuntaan haluamme lähteä kampanjaa viemään sekä toimintamalleista joilla tulemme saamaan oman viestimme esille.


Antti Kurko
puheenjohtaja
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret

p.s.

Illan jälkeen olisi tarkoitus jatkaa yhdessäoloa urheilullisissa merkeissä eli pelaamalla jalkapalloa yhdessä vihreiden nuorten ja sekalaisen järjestösakin kanssa. Taitotaso ei ole kummoinen joten joukkoon mahtuu oikein mainiosti.